Spisemøte 26. januar 2018
28-01-2018 09:38:56
Spisemøte fredag 26. januar 2018.
Etter et kort medlemsmøte, overtok Bjørn Lodøen med sitt foredrag om jubileumsboka til Velferden.
Han tok oss gjennom Velferdens syttiårige historie, som er presentert i boka han har skrevet sammen med Terje J. Eriksen og Roald Evensen.
Denne gangen var menyen erter, kjøtt, og flesk, og dessert, sjokolade mousse. Som alltid servert av Marit og hennes serveringspersonell.
Bilder finnes her.
28-01-2018 09:38:56
Spisemøte fredag 26. januar 2018.
Etter et kort medlemsmøte, overtok Bjørn Lodøen med sitt foredrag om jubileumsboka til Velferden.
Han tok oss gjennom Velferdens syttiårige historie, som er presentert i boka han har skrevet sammen med Terje J. Eriksen og Roald Evensen.
Denne gangen var menyen erter, kjøtt, og flesk, og dessert, sjokolade mousse. Som alltid servert av Marit og hennes serveringspersonell.
Bilder finnes her.